Diensten

Wat zijn nou Acrylgel nagels?

Ik werk met acrylgel van GELACY By Djess.

Wat is een Acrylgel?

Acrylgel is een vervanger van acryl of hardgel. Na vele jaren is een geweldig product ontwikkeld die helemaal past in deze tijd.  Het combineert namelijk de belangrijkste goede eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-1-systeem!

Nog meer voordelen op een rij:

  • ruikt niet.
  • lichter dan acryl en gel.
  • superieure hechting, zonder lifting of loslaten.
  • flexibel zonder stevigheid te verliezen.
  • de nagelversteviging/verlenging die het natuurlijkst aanvoelt Hypoallergeen, HEMA-vrij
  • Uitsluitend beschikbaar voor professionals

Gelpolish op de natuurlijke nagels met Rubberbase.

Uiteraard kun je bij Salon Très Bien ook terecht voor een prachtige kleur op de natuurlijke nagel. Daarbij gebruik ik altijd als basis de Rubberbase. Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, deze wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen
van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De rubberbase
werkt in op de diepte van de nagelplaat. (Dit voorkomt loslaten van de nagelplaat, het schilferen/splitsen van de nagels aan de uiteinden). 90% van de klanten kunnen moeiteloos 3 weken genieten van een mooie gelakte nagel zonder chippen van de kleur. 5% zelfs nog langer.

Press on gel tips

Deze full cover tips zijn gemaakt van gel en worden ook bevestigd met gel. Het zijn dus tips die over de hele nagel geplaats worden. Ze blijven gemiddeld 3 weken goed zitten (heel vaak nog langer). Deze tips zijn een uitkomst voor dames die voor een keertje tijdelijk mooie nagels willen hebben. U werkt bv in de zorg en u gaat op vakantie of u gaat trouwen en u wilt mooie nagels dan is dit systeem echt een ideale oplossing. 

De tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken.

Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol. Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommigen zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen.

Salon Très Bien is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Zij werkt uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten op de markt. Salon Très Bien blijft altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

De voordelen van een non peroxide behandeling:

  • Geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.
  • Klaar binnen een uurtje.
  • De tanden worden niet lichtgevend wit, maar blijven een subtiele en natuurlijke kleur houden.
  • De prijs is een stuk voordeliger dan peroxide bleken.

Lash lifting (LVL)

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven.

Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raad ik aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.